GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Információk / Gyakran Ismételt Kérdések

A vendégházunkat az érkezési napon 14:00-tól (Hillnél 15:00) tudják elfoglalni. Foglaltságtól függően korábban is lehetséges az érkezés, azonban telefonos egyeztetés szükséges.

A vendégházat távozási napon 10:00-ig kell elhagyni. Foglaltságtól függően később is lehetséges az távozás, azonban telefonos egyeztetés szükséges.

Az érkezés előtt mindenképpen felvesszük Önökkel a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a pontos részleteket. A vendégházat minden esetben személyesen adjuk át az online vendégregisztráció miatt, de kérés esetén a személyes találkozó mellőzhető.

A vendégházat minden esetben személyesen adjuk át. Ha valamilyen okból kifolyólag erre nem nyílik lehetőségünk, akkor a kulcsot egy megbeszélt helyen hagyjuk. 

A jelenlegi jogszabályoknak megfelelően 2021 december 31-ig minden zsebből el tudjuk fogadni az utalásokat, azonban 2022 január 1-től már csak a szálláshely zsebből érkező utalásokat tudjuk elfogadni.

A foglalást díjmentesen az érkezést megelőző 30 napig lehet lemondani. Ha esetleg az érkezést megelőző két héten belül kerül lemondásra a foglalás, akkor az elutalt előleg nem jár vissza.

Természetesen az a célunk, hogy mindenkinek segítsünk a lehetőségeinkhez képest, így ha esetleg a visszamondott időszakot tudjuk értékesíteni, akkor ebben az esetben visszajár az elutalt foglaló. Minden ilyen esetben felvesszük Önökkel a kapcsolatot, és személyesen egyeztetünk.

Az NTAK regisztrációs szám: MA24092842

Fajtótól, mérettől, kortól, nemtől függetlenül minden állatot nagyon szívesen fogadnunk. Legyen szó akár hörcsögről vagy német dogról, vendégházunkban kivétel nélkül mindenki megszállhat.

A vendégház kertje teljes mértékig zárt, más nem tartózkodik ott, így más háziállattal nem kell megosztani a területet. Minden esetben kérünk mindenkit, hogy fokozottan figyeljen kedvencére, esetleges elkóborlásért felelősséget nem vállalunk!

Nagymaroson az idegenforgalmi adó összege 590 Ft/fő/éj. Az idegenforgalmi adót 18 év alatt nem kell fizetni.

Sajnos az idegenforgalmi adót nem lehet SZÉP kártyával fizetni. Banki átutalással vagy készpénzzel lehet fizetni.

Semmilyen rejtett költségre nem kell számítani, a szállás ára mindent tartalmaz, beleértve a takarítást, a szauna és a jacuzzi használatát is.

A foglaltságtól függően egy éjszakára is lehet foglalni, de minden esetben szüksége telefonon egyeztetni.

Fizetési lehetőségek

A foglalást követően minden esetben visszajelzést küldünk ennek sikerességéről. Azonban a foglalás a foglaló beérkeztével válik véglegessé, amely a szállás díjának 30 %-a. Az utalásra 3 munkanap áll rendelkezésre. Amennyiben nem érkezik meg az utalás hozzánk, a foglalást törüljük, így az időpontok újra elérhetővé válnak. Az előleget (és később a szállás díját) a következő módokon lehet rendezni:

Számlatulajdonos neve: Bachor Máté

Számlaszám: 1040 1103 8249 5556 5248 1011

Bank neve: K&H bank

IBAN: HU94 1040 1103 8249 5556 5248 1011

SWIFT: OKHBHUHB

Az OTP SZÉP kártyával való fizetés esetén a portálon való belépést követően tudnak nekünk előleget utalni az Ügyintézés majd az Előlegutalás menüpontok alatt. Az utalás átfutási ideje 1-2 munkanap, de a befizetésről tájékoztatást kapunk.

Kérjük, majd a szállásdíj fennmaradó összegét is hasonlóképpen utalják el részünkre, mivel ez a legegyszerűbb fizetési lehetőség.

Az K&H SZÉP kártyával való fizetés esetén a portálon való belépést követően tudnak nekünk előleget utalni az Előlegutalás menüpont alatt. Az utalás átfutási ideje 1-2 munkanap, de a befizetésről tájékoztatást kapunk.

Kérjük, majd a szállásdíj fennmaradó összegét is hasonlóképpen utalják el részünkre, mivel ez a legegyszerűbb fizetési lehetőség.

Az MKB SZÉP kártyával való fizetés esetén az utalást mi indítjuk, így ebben az esetben kérjük, mindenképpen vegyék fel velünk a kapcsolatot emailben. Az utalás elindításához szükségünk lesz a kártyabirtokos nevére és az azonosító számára (nem kártyaszám!).

Az utalást elindítjuk, az ehhez tartozó kódot emailben elküldjük, majd ennek a kódnak a segítségével lehet véglegesíteni az előlegfizetést.

Kérjük, majd a szállásdíj fennmaradó összegét is hasonlóképpen utalják el részünkre, mivel ez a legegyszerűbb fizetési lehetőség.

Az előleget készpénzben nem lehet kifizetni. Természetesen a szállásdíj fennmaradó összegét a helyszínen készpénzben is lehet rendezni.

Az előleg beérkeztét követően számla kerül kiállításra, amelyhez szükséges elküldeni a számlázási adatokat (név és cím).

A szállás díja minden adót (kivéve az idegenforgalmi adót!) és költséget tartalmaz (beleértve a jacuzzi és a szauna használatát is).
Woodpecker